071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwe website online!

Nieuwe website online!

8 januari 2019 | Nieuws

Het nieuwe kalenderjaar begint goed: de nieuwe website is online!

Het is vormen van de nieuwe website was een behoorlijke klus, maar ook een mooie gelegenheid om de informatie van de oude website eens goed tegen het licht te houden. Met de invoering van Schoudercom dit schooljaar heeft de website een andere functie gekregen. Ouders van onze huidige leerlingen kunnen tegenwoordig alle informatie op het ouderportaal vinden. De nieuwe website is dus vooral gericht op ‘nieuwe’ ouders die kennis willen maken met de Zijlwijkschool.

Onze dank gaat speciaal uit naar de fotograaf en voormalig journaliste (moeder van school) die beiden een enorme bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van deze website.

Pin It on Pinterest

Share This