071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuwe website online!

Nieuwe website online!

8 januari 2019 | Nieuws

Het nieuwe kalenderjaar begint goed: de nieuwe website is online!

Het is vormen van de nieuwe website was een behoorlijke klus, maar ook een mooie gelegenheid om de informatie van de oude website eens goed tegen het licht te houden. Met de invoering van Schoudercom dit schooljaar heeft de website een andere functie gekregen. Ouders van onze huidige leerlingen kunnen tegenwoordig alle informatie op het ouderportaal vinden. De nieuwe website is dus vooral gericht op ‘nieuwe’ ouders die kennis willen maken met de Zijlwijkschool.

Onze dank gaat speciaal uit naar de fotograaf en voormalig journaliste (moeder van school) die beiden een enorme bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van deze website.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This