071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Project 2019: KUNST

Project 2019: KUNST

18 april 2019 | Nieuws

Ieder schooljaar plannen wij een schoolbreed project in, dit houdt in dat gedurende een paar weken de groepen 1 t/m 8 allemaal aan hetzelfde project werken. Omdat het dit jaar het jaar van Rembrandt is sluiten wij daar met ons project op aan; het thema is KUNST. Als leidraad gebruiken wij hiervoor ‘De kunstweken’, bij elke groep staat er een schilder centraal.
Op maandag 6 mei wordt het project op een toepasselijke manier geopend en op woensdag 29 mei sluiten we het project feestelijk af.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This