071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Digikeuzebord kleuters

Digikeuzebord kleuters

15 september 2019 | Nieuws

Sinds twee jaar hangen er in onze kleutergroepen digikeuzeborden. De leerlingen voeren hier zelf hun keuzes in via een online programma. De leerkracht beschikt daardoor over uitgebreide statistieken die aangeven wie met wie heeft gespeeld, welke activiteiten het meest favoriet zijn en wat elk individueel kind heeft gekozen. Dat levert tijd, gemak en nieuwe inzichten op.

 

Nieuw in het aanbod van Digikeuzebord is het online leerlingvolgsysteem. Met deze volledig geïntegreerde toepassing heeft de leerkracht minder administratie na schooltijd. Beoordelingen van leerlingen (denk hierbij aan: kan een kind knippen? Houdt hij zijn potlood goed vast?) worden tijdens de les door de leerkracht op een tablet ingevoerd. Deze observaties worden direct in het leerlingvolgsysteem verwerkt. Uiteindelijk krijgt de leerkracht een heel volledig en ‘up to date’ beeld van de kinderen die zij tijdens de oudergesprekken met u zullen delen.

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This