Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuw sponsordoel…OERRR

Nieuw sponsordoel…OERRR

19 september 2019 | Nieuws

Al jaren haalt elke groep geld op voor de kinderen van de stichting Happy and Joy. Helaas merkten we dat er steeds minder geld voor deze kinderen in Afrika werd opgehaald. Wij hebben besloten op de donaties aan deze stichting stop te zetten. We vinden het belangrijk dat de leerlingen meekrijgen dat zij zorg moeten dragen voor elkaar en….de natuur! Daarom is het goede doel (voor in ieder geval) dit schooljaar: OERRR van Natuurmonumenten.

Door de sponsoring van de school krijgen de groepen ook elk seizoen post met kaarten om samen de natuur te ontdekken en speel- en knutseltips. Daarnaast zijn er ook (buiten)lessen beschikbaar voor de groepen.In elke klas zal binnenkort een echt OERRR-spaarpot komen te staan, we willen u vragen om daar (wekelijks) een kleine donatie in te doen.

• Functioneel