071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Nieuw sponsordoel…OERRR

Nieuw sponsordoel…OERRR

19 september 2019 | Nieuws

Al jaren haalt elke groep geld op voor de kinderen van de stichting Happy and Joy. Helaas merkten we dat er steeds minder geld voor deze kinderen in Afrika werd opgehaald. Wij hebben besloten op de donaties aan deze stichting stop te zetten. We vinden het belangrijk dat de leerlingen meekrijgen dat zij zorg moeten dragen voor elkaar en….de natuur! Daarom is het goede doel (voor in ieder geval) dit schooljaar: OERRR van Natuurmonumenten.

Door de sponsoring van de school krijgen de groepen ook elk seizoen post met kaarten om samen de natuur te ontdekken en speel- en knutseltips. Daarnaast zijn er ook (buiten)lessen beschikbaar voor de groepen.In elke klas zal binnenkort een echt OERRR-spaarpot komen te staan, we willen u vragen om daar (wekelijks) een kleine donatie in te doen.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

Pin It on Pinterest

Share This