071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Bee Bot bij de kleuters

Bee Bot bij de kleuters

24 september 2019 | Nieuws

Bee Bot

Woensdag na de herfstvakantie starten de kinderen van groep 1 met programmeren. Zij gaan Bee Bot opdrachten laten uitvoeren. Bee Bot is een mini robot in de vorm van een bij. De kinderen kunnen Bee Bot een door hen gekozen weg laten ‘lopen’.  Dit is voor de kinderen van groep 1 de eerste keer waarbij ze spelenderwijze kennismaken met programmeren.

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.