071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Voorleesdagen

Voorleesdagen

30 januari 2020 | Nieuws

Voorleesdagen op de Zijlwijkschool.
Het prentenboek van het jaar is bij ons voorgelezen door zwemjuf Elly van zwembad de Does. Moppereend moppert als hij niet kan zwemmen want van zwemmen wordt hij blij! Juf Elly heeft ons laten zien dat zwemles heel leuk is!
Als verrassing had juf Elly voor iedereen een badeendje meegenomen en een vrijkaartje voor het zwembad.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.