071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Zijlwijkschool wint prijs voor Europese samenwerking

Zijlwijkschool wint prijs voor Europese samenwerking

29 september 2020 | Nieuws

De prijs voor het beste internationale eTwinning-project in het basisonderwijs is gewonnen door de Zijlwijkschool in Leiden. In het winnende project, genaamd Sharing our past, shaping our future, heeft leerkracht Irma van der Ploeg samengewerkt met scholen in 5 andere Europese landen. Bij de prijs hoort een geldbedrag van duizend euro.

In het project Sharing our past; Shaping our future werken zes scholen mee uit verschillende Europese landen. Op die manier leren de Nederlandse kinderen leeftijdsgenoten kennen uit het Verenigd Koninkrijk, Polen, Spanje, Finland en Kroatië én zijn ze er zelfs op bezoek geweest. Het doel van het project is Europese studies op de basisschool een plekje te geven. De samenwerkende scholen vinden het belangrijk om leerlingen iets mee te geven over de Europese geschiedenis. De afgelopen twee jaar zijn daarom leerkrachten samen met leerlingen aan de slag gegaan om een lesprogramma over Europa op te zetten.

https://www.unity.nu/Artikelen/Leiden/Zijlwijkschool-wint-prijs-voor-Europese-samenwerking-

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.