071 523 3424
Wij zijn een SCOL school

Bezoek burgemeester Lenferink aan de Zijlwijkschool

Op 19 maart 2021 heeft onze burgemeester De challenge kansengelijkheid op de Zijlwijkwijkschool  geopend. In gesprek met de leerlingen van groep 7 vertelde hij over hoe de gemeente probeert iedereen te betrekken. Uit eigen ervaring gaf hij aan dat hulp van belang is, maar dat het doorslaggevend is wat je zelf met je kansen doet. Daarna hebben de burgemeester en de kinderen ruim de tijd genomen elkaar vragen te stellen.

Bij dit project gaan de leerlingen aan de slag manieren te vinden om de kansengelijkheid te bevorderen.  Op deze startdag hebben de kinderen ook nog een aantal workshops van studenten gevolgd. Initiatiefnemers van dit project zijn Marytske Veltman (Hogeschool Leiden), Jens Fick (Agora) en Irma van der Ploeg (Zijlwijkschool).

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.