071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Open ochtend Zijlwijkschool

Open ochtend Zijlwijkschool

13 januari 2023 | Nieuws

 

Zaterdagochtend 18 maart 2023 houdt de Zijlwijkschool (Schaduwpad 1) open ochtend van 10:00 tot 12:00 uur.
Ouders van kinderen die zich aan het oriënteren zijn kunnen kennis komen maken met ons gebouw, de sfeer en de leerkrachten. Uiteraard staan de kinderen deze ochtend centraal en is er ook van alles op school te doen! 

U kunt zich hiervoor opgeven via info@zijlwijkschool.nl of door ons te bellen (071 523 3424). We hopen u te zien op zaterdagochtend 18 maart. Daarnaast kunt u ook altijd een afspraak maken voor een gewone rondleiding.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.