071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Zonnepanelen

Zonnepanelen

3 februari 2023 | Nieuws

Op de daken van beide locaties liggen sinds kort zonnepanelen. Op elke locatie komt een beeldscherm te hangen waar we de opbrengst kunnen monitoren. We gaan samen met de kinderen ontdekken hoe dit werkt en om hoeveel stroom het gaat. Een leuke manier om aandacht aan duurzaamheid te besteden. We weten zeker dat de opbrengst bij het Zonlichtpad goed zal zijn. Helaas staat onze andere locatie aan het Schaduwpad.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.