071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws STEAM

STEAM

27 september 2023 | Nieuws

De Zijlwijkschool heeft het internationaliseringsproject Future classroom bij STEAM education afgerond. Dit project heeft van 2020 tot en met 2023 gelopen.

Tijdens dit project zijn kinderen en leraren van de Zijlwijkschool naar Spanje, Portugal, Italië en Finland op uitwisseling geweest. Daarnaast hebben we leerlingen en leraren uit deze landen op school ontvangen. Er zijn veel materialen gemaakt. Deze link geeft u een goed beeld van hetgeen we gedaan en geleerd hebben:  https://view.genial.ly/6477d453196226001139d8a7

 

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.