071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Lang zullen we lezen!

Lang zullen we lezen!

2 oktober 2023 | Nieuws

Op de Zijlwijkschool is het project Lekker lezen gestart. Het doel van het project is dat kinderen meer en met meer plezier gaan en blijven lezen. Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie via de gemeente Leiden (NPO gemeentelijke subsidie).

Door deze subsidie heeft de school boeken kunnen aanschaffen voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8. Deze boeken mogen de kinderen niet alleen in de ochtend lenen en lezen, maar ook na schooltijd bij de BSO. De kinderen mogen de boeken zelfs mee naar huis nemen! Op die manier hebben kinderen echt de tijd om zich in een boek te verliezen. Want wanneer je lekker bezig bent met lezen, wil je gewoon verder kunnen lezen!

Naast de aanschaf van boeken worden er naast een feestelijke opening van de bibliotheek meer activiteiten georganiseerd. Een aantal pedagogisch medewerkers en leerkrachten kunnen scholing over leesbevordering volgen en daarnaast worden er bijvoorbeeld ook workshops voor kinderen georganiseerd over lezen

!

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.