071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Sinterklaas op de Zijlwijkschool

Sinterklaas op de Zijlwijkschool

6 december 2023 | Nieuws

Het was weer een echt kinderfeest! Dit jaar kwam Sinterklaas naar school met de boot. Omdat we bij de school niet direct een aanlegplaats hebben, gingen we met alle kinderen een stukje lopen om Sinterklaas te ontvangen. De oudste kinderen liepen met de jongste kinderen. Dat maakte het extra bijzonder. Daarna gingen de groepen het feest samen vieren en kwam Sinterklaas uiteraard nog even langs. Een korte video van de aankomst vindt u hier.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.