Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Accreditatie Erasmus+ (subsidie om buitenlandse scholen te bezoeken)

Accreditatie Erasmus+ (subsidie om buitenlandse scholen te bezoeken)

7 februari 2024 | Nieuws

De Zijlwijkschool heeft internationaal ‘de wind in de zeilen’!

Na twee bewogen succesvolle jaren met een vijftal uitwisselingen naar diverse Europese Landen, heeft de Merenwijkse Zijlwijkschool een accreditatie van Erasmus+ mogen ontvangen om de ingeslagen koers direct voort te zetten. De Zijlwijkschool is een van de weinige basisscholen uit Nederland die met leerlingen uit groep 8 een buitenlandse school bezoeken. Ook ontvangen we met enige regelmaat scholen uit het buitenland. In november 2023 hebben we een groep kinderen en leerkrachten uit Spanje mogen ontvangen. Met deze accreditatie kunnen we met leerlingen en leerkrachten scholen in het buitenland blijven bezoeken tot en met 2028.

De uitwisselingen met leerkrachten en leerlingen biedt de kinderen van de Zijlwijkschool een fantastische ervaring.

• Functioneel