071 523 3424
Wij zijn een SCOL school
Home Nieuws Accreditatie Erasmus+ (subsidie om buitenlandse scholen te bezoeken)

Accreditatie Erasmus+ (subsidie om buitenlandse scholen te bezoeken)

7 februari 2024 | Nieuws

De Zijlwijkschool heeft internationaal ‘de wind in de zeilen’!

Na twee bewogen succesvolle jaren met een vijftal uitwisselingen naar diverse Europese Landen, heeft de Merenwijkse Zijlwijkschool een accreditatie van Erasmus+ mogen ontvangen om de ingeslagen koers direct voort te zetten. De Zijlwijkschool is een van de weinige basisscholen uit Nederland die met leerlingen uit groep 8 een buitenlandse school bezoeken. Ook ontvangen we met enige regelmaat scholen uit het buitenland. In november 2023 hebben we een groep kinderen en leerkrachten uit Spanje mogen ontvangen. Met deze accreditatie kunnen we met leerlingen en leerkrachten scholen in het buitenland blijven bezoeken tot en met 2028.

De uitwisselingen met leerkrachten en leerlingen biedt de kinderen van de Zijlwijkschool een fantastische ervaring.

UW PRIVACY EN HET GEBRUIK VAN COOKIES

Deze website gebruikt cookies om de inhoud en de marketing van onze website te personaliseren, om extra functies te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Per categorie; functioneel of marketing, wordt duidelijk aangegeven waar de cookies voor dienen. U kunt zelf bepalen welke cookies aan of uit mogen staan. Functionele cookies kunnen niet worden uitgezet, deze zijn noodzakelijk voor de werking van de website. Wanneer u direct op ‘Accepteren’ klikt dan gaat u akkoord met de toepassing van alle cookies binnen deze website. Meer informatie over privacy kunt u vinden op de privacypagina van SCOL.

Cookie instellingen ×

  • Functioneel

Deze website gebruikt cookies die voor de functionaliteit van de website noodzakelijk zijn. Denk aan basisfuncties, instellingen, pagina-navigatie en o.a. toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.