Wij zijn een SCOL school
Home Onze school

A great place to learn!

De Zijlwijkschool wil kinderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen, zowel op cognitief als op sociaal gebied. Dit doen wij door hen een veilige leeromgeving te bieden, waarin aandacht is voor de algehele ontwikkeling van de kinderen. Structuur en zorgzaamheid zijn belangrijke elementen voor een veilige leeromgeving. Vanuit die basis kunnen kinderen samen presteren en hun talenten ontwikkelen.
De Zijlwijkschool is een school in beweging, waarbij wij de vernieuwingen in het onderwijs -met bewezen resultaten- omarmen en deze ons eigen maken ten behoeve van de ontwikkeling van de kinderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen wereldburgers zijn. Zij doen kennis op van de wereld waarin zij leven, nationaal en internationaal. De kinderen maken al vroeg kennis met talen,gewoonten en gebruiken uit andere culturen. De kinderen krijgen Engels vanaf groep 1. Dat maakt de Zijlwijkschool ‘a great place to learn’!