Wij zijn een SCOL school
Home Wie zijn we Kom kijken!

Kom kijken!

Wordt uw zoon of dochter bijna 4 jaar? Of is hij/zij pas 2 jaar en bent u zich alvast aan het oriënteren?
Neem eens een kijkje op de Zijlwijkschool!

U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek, rondleiding of voor het bijwonen van een les in groep 1.
Uiteraard kunt u uw kind tijdens het bezoek aan de Zijlwijkschool gewoon meenemen om sfeer komen proeven!
Ook instromen in hoger leerjaren is mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel naar: 071-523 34 24 of stuur een e-mail naar: info@zijlwijkschool.nl

U bent ook welkom op de OPEN OCHTEND: zaterdag 23 maart van 10.00 – 12.00 uur

Aanmelden
Mocht het bezoek aan de school u goed bevallen zijn, dan kunt u uw zoon of dochter inschrijven via dit voorlopige inschrijfformulier.
De leerkracht van groep 1 zal vervolgens contact met u opnemen voor een intakegesprek waarin u vragen kunt stellen, belangrijke informatie over uw kind kunt delen en u praktische informatie over de school zal ontvangen.

Wennen
Uw kind mag voor zijn eerste officiële schooldag maximaal tien ochtenden komen wennen. Deze ochtenden worden gepland in goed overleg tussen u als ouder en de leerkracht van groep 1. Vanaf de dag dat uw kind 4 jaar wordt gaat hij alle dagen naar school.